[Hlavní strana] [Vyhledávání] [Encyklopedie] [Kontakt] [Pro registrované]


Návrat na hlavní stranu

Ve službě veřejnosti ?



Muzeum praček Vraclávek [ Muzeum ]

Zajímá Vás, jak kdysi prali naši předkové? Chcete načerpat kromě trochy vědomostí také energii z okolní krásné krajiny? Potom vezměte rodinu a přátelé a přijeďte se za námi podívat. Muzeum se nachází ve staré německé stodole, která už sama o sobě dýchá tou pravou starodávnou atmosférou. Uvnitř si na vlastní kůži můžete vše osahat i vyzkoušet. Expozice Vám nabídne několik druhů středověkých dřevěných praček, mandlů, necek, valch z různých druhů materiálu a spoustu dalších zajimavostí. Jedná se o amaterské muzeum, soukromou sbírku jednoho nadšence, který svému snu zasvětil život - mého otce. Pojďte mu pomoci realizovat jeho sen a přijeďte se podívat :-).

Kde nás tedy najdete? Naše adresa je Vraclávek 22, 79401 Krnov. Nachází se v krásné malebné vesnici, zasazené v kouzelné zahradě pod lesem, kde se můžete projít a nechat starosti z města za městem :-).

Otevírací doba je dosti svobodná. Ideální je přijet za vhodného denního světla, jelikož se osvětlení a další vybavení bude postupně dodělávat. Nemusíte mít však strach, že by to ovlivnilo přístupnost.
Nejideálnější je si prohlídku domluvit předem telefonicky na čísle: 737 666 055.

Vstupné necháme na Vás. Avšak budeme rádi, když hodíte korunku do kasičky, abychom mohli muzeum zvelebovat pro další návštěvníky.

Zaujalo Vás to? Tak nasedněte na vlak, kolo, či do auta a vyrazte na cestu! Budeme se na Vás těšit!

KONTAKTNÍ ADRESA:

Muzeum praček Vraclávek
Vraclávek 22
794 01 Krnov
Česko (CZ)
tel: (+420) 737 666 055

UMÍSTĚNÍ


Typ záznamu: Muzeum
AKTUALIZACE: Leo Dedek (OS Oblík, IC Osoblažsko) org. 56, 15.01.2020 v 16:24 hodin


Copyright 1998-2024 © infoSystem.cz